Objavljeno pakiranje Nokia 3.1 Plus uređaja

Prije nekoliko dana su novi Nokia uređaji oznaka modela TA-1118, TA-1117, TA-1104, TA-1113, TA-1125 i TA-1115 prošli Bluetooth SIG certificiranje. Uređaji vjerojatno pripadaju donjem ili srednjem cjenovnom rangu s obzirom da će svi imati BT 4.2 koji je inače često viđen kod donjeg cjenovnog segmenta Nokia uređaja. Nadalje, uređaj koristi MediaTekov BT čip koji je vjerojatno integriran u MediaTek procesor koji se trenutno nalazi kod Nokije 3 i 5.

Da je riječ o uređaju donjeg cjenovnog ranga možda potvrđuje i objavljena fotografija pakiranja Nokia 3.1 Plus uređaja koju je na svjetlo dana iznio SmartPrix. Iz slike se vidi da će uređaj imati 6 inčni 18:9 HD+ zaslon, 13 + 5 MP kameru straga te 8 MP kameru sprijeda i veliku bateriju kapaciteta 3500 mAh. Nadalje, tu su još i stražnji senzor koji čita otisak prsta te osmojezgreni procesor.

Isti SmartPrix je spomenuo mogućnost predstavljanja uređaja na #MegaLife  događaju kojeg Nokia Mobile organizira 11.10. u Indiji. Na indijskom Nokia Mobile Twitter profilu su u posljednje vrijeme objavljivani najavni tweetovi koji najavljuju veliki uređaj s dobrom kamerom i digotrajnom baterijom, a Nokia 3.1 Plus dobro odgovara tom opisu. Međutim, slični se epiteti mogu pripisati Nokiji 7.1 Plus kojeg jednako možemo očekivati, a od kojeg također iščekujemo bolju kameru i dulje trajanje baterije zahvaljujući novom Snapdragon 710 procesoru kojeg bi taj uređaj trebao imati. Međutim, ukoliko se u Indiji samo predstavi Nokia 3.1 Plus, na događaju zakazanom nešto poslije u Kini bi onda mogli vidjeti Nokiju X7, odnosno Nokiju sa Snapdragonom 710.

 

Via: PhoneArena

Izvor: SmartPrix