Počele predbilježbe za Nokia 7.1 uređaj u Europi i SAD-u; Na poklon slušalice ili foto/video oprema

Započele su predbilježbe za Nokiju 7.1 na području Europe i SAD-a. U Europi, osim preko Amazona i lokalnih Internet trgovina, službena Nokia Mobile trgovina, na tržištima na kojima je dostupna, zaprima predbilježbe za Nokiju 7.1, čija se cijena kreće od 300 do 360 eura (2.272-2.672kn), ovisno o tržištu i konfiguraciji.

Nokia True Wireless Earbuds

Službena Nokia Mobile trgovina za tržišta Njemačke, Italije, Francuske, Španjolske i Velike Britanije (što sam provjerio), uz svaku predbilježbu poklanjaju nove Nokia True Wireless Earbuds slušalice atraktivnog dizajna i vrijednosti 130 eura (965 kuna). U SAD-u Nokia nema vlastitu trgovinu nego predbilježbe idu preko partnera Amazona, Best Buya i B&H-a, gdje uređaj u konfiguraciji 4GB+64GB košta 349 dolara (300 eura, 2.250 kuna) bez poreza, a samo B&H uz predbilježbu poklanja svoj “photo/video kit” vrijednosti 60-ak dolara, koji se sastoji od stalka i rasvjete.

Ako se naručuje Nokia 7.1 u SAD-u, treba imati na umu da je uređaj kompatibilan s GSM operaterima. Nokia 7.1 bi trebala biti dostupna do kraja mjeseca. Cijena za hrvatsko tržište ostaje nepoznata, no uređaj će biti dostupan i već ga je moguće proučiti na službenoj lokanoj Nokia.com/phones stranici.