Android 9 Pie nadogradnja za Nokiju 6 (2017) dostupna i globalno

Nakon što smo vas obavijestili da je HMD Global počeo sa puštanjem nadogradnje Androida 9 Pie za Nokia 6 TA-1003 varijantu, koja je dostupna za Tajvan, Macao i Hong Kong, sada je ta nadogradnja postala dostupna i globalno. Sve više korisnika diljem svijeta javljaju da je globalna verzija nadogradnje Android 9 Pie za Nokiju 6 (2017) postala dostupna i za njihove uređaje.

Ažuriranje koje donosi Android 9 Pie s brojem V6.12H i uključuje Google Security Patch za veljaču 2019. Izmjene objavljene na Twitteru od korisnika Shubham također spominju i Digital Wellbeing, što je čudno s obzirom da Nokia 6 nije Android One uređaj a Digital Wellbeing je ekskluzivan samo za uređaje na Android One programu. HMD-ov CPO Juho Sarvikas također je potvrdio ažuriranje putem Twittera.

Odlično je da je HMD za svoj najstariji uređaj, koji je označio početak nove Nokia telefonske priče, pustio najnoviju nadogradnju. Ako je vaša Nokia 6 primila ažuriranje, ostavite komentar dolje s nekim prvim dojmovima o Pie. 🙂

Također, Nokia 6 TA-1003 koja je dostupna za kinesko tržište možda će morati pričekati još malo za Pitu, jer Nokia 6 TA-1000 koju posjedujemo još nema dostupnu nadogradnju.