Nokia 6 (2017) TA-1003 počela je dobivati Android 9 Pie nadogradnju

Prvi smartfone koji je najavio povratak Nokia uređaja natrag u arenu mobilnog tržišta, Nokia 6 (2017), počela je primati Android 9 Pie nadogradnju. Prije nego što počnete sa povjeravanjem nadogradnja za vaš uređaj, važna napomena da je nadogradnja objavljena za model Nokia 6 TA-1003, tj. onaj koji je dostupan na Tajvanu, Macauu i Hong Kongu. Riječ je o verziji sa globalnim ROM-om koja se prodavala u kineskim administrativnim područjima (izuzev Tajvana koji se smatra državom), gdje ne vrijede ista pravila kao u Kini. Barem za sada. naše Nokia 6 (TA-1033) i TA-1000 još uvijek nisu dobile ažuriranje. Kao i do sada, nadogradnja će biti objavljena u fazama na raznim tržištima.

Ažuriranje je veliko 1614,2 MB, a donosi sve pogodnosti Android 9 Pie-a kao što je novi sustav navigacije, izbornik postavki i obavijesti, adaptivna baterija, prilagodljive i optimizirane razine svjetline, prediktivne aplikacije i, što je najvažnije, Googleova sigurnosna zakrpa za veljaču.

Dakle, uzmite Nokiju 6 TA-1003 i provjerite da li je ažuriranje dostupna za vaš uređaj, te nam javite ako sete dobili ažuriranje. 🙂

Snimka zaslona by Mouitykarl