Nokia objavila službenu web stranicu za MWC 2019

Već smo vas obavijestili da Nokia sudjeluje na ovogodišnjem MWC sajmu u Barceloni (kao i svake godine), i da je zapravo spremna demonstrirati nove proizvode, a to se može vidjeti na njihovoj službenoj stranici MWC2019 koja je sada online. Ova će vam stranica pomoći da lakše pratite novosti vezane za 5G i sve inovativne tehnologije koje će oblikovati svijet.

Nokia je svoju službenu web-stranicu podijelila na tri glavne teme: povezivanje industrije, povezane gradove i korisnike. Svaka stranica vas usmjerava na razne PDF dokumente ili videozapise koji bi vas trebali približiti onome što Nokia nudi za 5G budućnost. Neke stvari kao što su Nokia WiFi ili mali autonomni automobil Juto nedostaju, ali to ne znači da ti proizvodi neće biti predstavljeni na MWC-u. Nokia je iznajmila ogroman prostor u dvorani broj 3, pa vjerujem da će biti mnogo zanimljivih stvari za vidjeti, kao i uvijek.

Radujemo se saznanju što Nokia može ponuditi svijetu na početku četvrte industrijske revolucije. Također, HMD je prilično blizu Nokijinom prostoru, pa ako ste na MWC-u19, provjerite i Nokia telefone.