Osvojite put u Barcelonu na Nokia Mobile #GetSmart #MWC19 događaj

HMD Global danas je medijima poslao službene pozivnice za nadolazeće predstavljanje novih Nokia uređaja koje će se održati 24. veljače (2. mjesec) u Barceloni. Događaj će početi u 16 sati po lokalnom vremenu, a to je i po našem vremenu jer smo u istoj vremenskoj zoni. Na pozivnici se može uočiti more u pozadini, crkva te dizalice na poznatoj katedrali Svete Obitelji u daljini. Također će biti moguće pratiti predstavljanje putem livestreama, što će biti objavljeno naknadno.

Zahvaljujući dobrom iskustvu slanja fanova u Dubai, HMD Global organizirao je sličan natječaj u kojem tri sretna pojedinca mogu osvojiti put u Barcelonu. Nagrada uključuju plaćen put i smještaj, ulaznicu za MWC te novi smartfon. Sljedeća tri natjecatelja čiji se uradci pokažu najboljima dobit će smartfon.

Na Nokia Community Forumu potrebno je, nakon čitanja uvjeta i pravila natječaja, ostaviti odgovor na temu “Najbolje Nokia iskustvo iz 2018. godine” i obrazložiti odabir. Najbolje bi bilo napraviti video na temu, no slike i tekst također će biti uzeti u obzir.

Sretno. 🙂