Ako imate pitanja u vezi Vašeg uređaja ili želite pokrenuti raspravu na neku temu koja nije u okvirima članaka na blogu, u komentarima na ovoj stranici to slobodno možete učiniti.

Pozivamo Vas ako ste naišli na neke tehničke prepreke, greške ili probleme u radu vašeg uređaja, dolje u komentarima opišite vaš problem, a NokiaMob zajednica će najbrže moguće pokušati vam pomoći u rješavanju tog problema. Isto tako ako ste raspoloženi za rasprave i pitanja koja nadilaze ingerenciju bloga, ostavite ih dolje pa da vidimo kako će se situacija s raspravom razvijati. Naravno, bilo bi poželjno da je riječ o temama vezanim za svijet tehnologije, odnosno približno povezano s industrijama koje pratimo na blogu, pa i uključujući financije, politiku, šport i umjetnost, a i mnoge druge. Kako se Nokia svake godine mijenjala, a posljednjih godina i rasla kao tvrtka, tako su i teme NokiaMoba daleko prešle inicijalni fokus na Nokia mobilne uređaje. Još jednom, sve što smatrate da bi se u našim redovnim člancima moglo smatrati nepovezano s temom, sada zajedno možemo objavljivati i komentirati na ovoj stranici bloga. To vrijedi ako imate i nešto korisno za podijeliti s NokiaMob zajednicom, a nije povezano s temom članaka.

Ako imate prijedlog za članak ili dojavu o nekoj relevantnoj informaciji, pokraj imena ove kategorije nalazi se stranica “Dojave”, gdje možete ostaviti dojave i prijedloge vezane za članke. Kontaktirati nas isto možete i na email adresu: nokiamobblog@gmail.com

Dragi Nokia i NokiaMob fanovi, hvala vam na vašem trudu i vremenu kojeg nam poklanjate :).

NokiaMob Blog