Microsoft radi na WP8 nadogradnjama ali u tiho

greg Sullivan Microsoft

Microsoft je odlučio promijeniti strategiju oko budućih nadogradnji WP platformi, odnosno oko informiranja šire javnosti o nadogradnjama. Greg Sullivan, stariji menadžer WP platforme, je u razgovoru za PocketLint magazin rekao kako Microsoft radi na novim nadogradnjama ali će informacije o njima u javnost doći samo kada je platforma u potpunosti spremna za objavu. Također je otkrio kako se radi na nadogradnjama za visoko i niskobuđetne uređaje, a smijer nadogradnji je samo put naprijed. Softver će se razvijati neovisno o hardveru što znači da će sve buduće nadogradnje biti primjenjive na prve WP8 uređaje.

Prema nekim informacijama koje su procurile, izgleda kako će prva veća nadogradnja WP8 platforme, navodno WP8.5, doći za zimske blagdane. Navodno će prije velike nadogradnje doći dvije manje GDR2 i GDR3 koje će donijeti prijeko potrebne popravke određenih problema i manja poboljšanja u radu platforme. Jedna od njih, vjerojatno GDR2 nadogradnja, bi mogla uskoro biti dostupna sudeći po novom firmveru za Lumiju 920 koji je jučer procurio.

Za sada je Greg Sullivan sve te informacije pobio upravo rekavši kako ćemo od Microsofta sve saznati na vrijeme, odnosno kada nadogradnje budu spremne. Nadamo se da je ipak ovo razlog tišini oko nadogradnji a ne tromost giganta Microsofta.

Via