Nagradna igra: Povodom prvog rođendana poklanjamo Nokiju Asha 205

Asha 1

Vjerovali ili ne uskoro se bliži prva godišnjica djelovanja Nokiamob.me bloga. Ovaj blog je nastao iz želje pružanja podrške Nokiji koja je u posljednjih dvije godine bila u nemilosti blogera (dijelom i opravdano), ali i stvaranja utočišta Nokia fanovima i ostalim čitateljima  željnih informacija vezanih uz Nokia uređaje i sve vezano uz Nokiju. Naravno, blog ne bi imao smisla bez čitatelja pa smo za vas pripremili jednu skromnu nagradu za proteklih godinu dana vjernosti :).

Kao nagradu nudimo s40 Nokia Asha 205 QWERTY uređaj, koji je predstavljen prije gotovo 4 mjeseca. Asha 205 koju poklanjamo je mono SIM model, te je jako lijepo dizajnirana i nadasve pouzdana. Uređaj ima 2.4 inčni QWGA zaslon, jako dobru QWERTY tipkovnicu, podršku za micro SD memorijske kartice do 32 GB, VGA kameru, 3,5 mm stereo jack, vrlo jak vanjski zvučnik, a sve napaja baterija od 1021 mAh koja će uređaj držati budnim do 800 sati, a moći ćete obaviti do 11 sati razgovora. Od posebnih značajki uređaj ima SLAM opciju brzog dijeljenja multimedijalnog sadržaja sa ostalim uređajima putem Bluetooth veze.

Nagradna igra Nokiamob

Sve što trebate napraviti kako bi osvojili ovaj uređaj je riješiti jedan nadamo se vrlo jednostavan matematički problem čiji prikaz vidite na slici poviše. Dakle, potrebno je ponuditi točno ime Nokia modela koji nedostaje u ovoj jednostavnoj matematičkoj operaciji.  Usput ćete osvježiti sjećanje na neke starije Nokia modele.

Odgovore možete ostaviti u komentarima unutar članka, a dobitnika ćemo objaviti 08.04. odnosno ma datum prvog rođendana Nokiamob.me bloga.

Naravno to nije sve. Nokiju Ashu ćemo poslati na pravu adresu samo ako još budete lajkali našu Facebook stranicu :).

 

Sretno :).

 

p.s. Hvala Nokia Hrvatska na doniranom uređaju :)!!!