Dostupna nova verzija softvera 1308.0001 za Lumia 920 uređaj za područje Hrvatske (i šire)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Upravo je postala dostupna nadogradnja WP softvera za Nokia Lumia 920 uređaj. Nova verzija nosi oznaku 1308.001, a donosi poboljšanje rada senzora za blizinu, senzora za automatsko namještanje pozadinskog osvjetljenja zaslona, te je dodana „Storage Check“ opcija kojom se može detaljno provjeriti zauzetost memorije te očistiti privremeni folder. 

Sada je nadogradnju moguće preuzeti putem OTA, odnosno „Over The Air“, a sam proces instaliranja nove verzije softvera je trajao nekih 10 minuta. Nakon instalacije je još nekih 10-ak minuta bilo potrebno za migriranje podataka unutar uređaja što je značajno produžilo nadogradnju. Naravno ovaj drugi dio ovisi o količini podataka na uređaju pa će zasigurno dulje trajati ako vam je memorija zatrpana mnoštvom aplikacija i glazbenih datoteka kao kod nas :). Po završetku oba procesa uređaj je zatražio ponovno pokretanje kako bi nadogradnja bila u potpunosti obavljena.

Pogledajte kako izgleda nadogradnja u nizu fotografija:

Sve u svemu uređaj radi jednako brzo kao i prije ali su sada promjene pozadinskog osvjetljenja mnogo blaže time i ugodnije korisniku. Javite nam putem komentara  da li je kod vas dostupna nadogradnja.