Nokia priča o pakiranu svojih proizvoda

Nokia pakiranaj

Pretpostavljamo da dosta veliki broj vas još uvijek čuva neka posljednja pakiranja Nokia uređaja. Jedan od najboljih osjećaja prilikom kupnje novog uređaja je premda vam je svima više-manje poznato koji ste uređaj kupili, prvo otvaranje i raspakiranje uređaja. Nokia je kroz godine znatno unaprijedila svoja pakiranja i smanjila njihov volumen značajno što je hvale vrijedno za sve one hrčke koji ih skupljaju. Koliko pažnje je dano pakiranju je Nokia otkrila u članku na službenom Nokia Conversations.

Nokia danas prodaje više od 250 proizvoda za kojeg je posebno dizajnirano pakiranje. Chris Merrick iz dizajnerskog tima objašnjava kako je želja Nokije jasna poruka kupcu što kupuje i što se nalazi unutar pakiranja samo preletom po pakiranju.

Nadalje je Chris spomenuo kako je Nokia značajno promijenila pakiranja s obzirom na očuvanje okoliša. Svi materijali s koji se koriste za izradu se mogu reciklirati, a također je znatno smanjen volumen pakiranja opreme čime se uštedilo na materijalima što je na kraju povoljnije za okoliš.

Cijeli članak pročitajte na Nokia Conversations blogu.