Symbian Belle uređaji će dobiti nadogradnju koja donosi nove widget-e

Nokia-808-Update

Jedna izvrsna vijest za korisnike Symbian uređaja dolazi u vidu nadogradnje koja će donijeti neke nove widget-e za početni zaslon. Nokia bi uskoro trebala pustiti nadogradnju a ona će biti dostupna za Nokiju 808, 701… odnosno Belle FP1 i Belle FP2 uređaje. wid0Novitet je Webview Widget koji je davno predstavljen na Beta Labs stranicama, a omogućava pregledavanje određene Internet stranice, a sadržaj stranice se obnavlja svaki put kada se otvori određeni početni zaslon.

Tu je i Mirror Widget koji služi za uključivanje prednje kamere Symbian uređaja, ali samo kako bi se koristila kao ogledalo.

Posljednja novost je Flashlight Widget odnosno prečac za paljenje LED bljeskalice u svrhu osvjetljavanja prostora. Ovaj widget će poslužiti svima onima koji nisu zadovoljni sa aplikacijama koje specifično pale LED svjetlo ili onima koji nisu znali da se dugim držanjem klizne tipke za otključavanje može upaliti LED svjetlo.

Kako bi dobili ovu nadogradnju potrebno je pokrenuti aplikaciju za ažuriranje ili spojiti uređaj na računalo i pokrenuti Nokia Suite. Nadogradnja još uvijek nije dostupna za naše područje, ali treba imati na umu kako neće odmah biti dostupna istovremeno u svim dijelovima svijeta stoga budite strpljivi.

Via