Nokia Lumia 720 stigla u Hrvatsku

720

Nokia je upravo poslala obavijest kako je WP8 Nokia Lumia 720, uređaj predstavljen sa Lumijom 520 na MWC-u održanom krajem veljače, postala dostupna u Hrvatskoj. Nokia Lumia 720 će se prvih mjesec dana od dolaska na naše tržište prodavati ekskluzivno u trgovinama Se-Mark po cijeni od 2999,00. Uređaj će biti dostupan u bijeloj i žutoj boji za sada.

Lumia 720 SeMark

Nakon prvih mjesec dana bi Lumia 720 trebala stići u ponudu svih većih operatera o čemu ćemo vas naknadno obavijestiti. Izgleda kako će nakon promotivnog razdoblja cijena Lumije 720 nešto narasti te u slobodnoj prodaji iznositi 3.299,00 kn . Pročitajte službenu objavu od Nokije u nastavku.

 

NOKIA LUMIA 720 STIGLA NA HRVATSKO TRŽIŠTE

ELEGANTAN I LAGAN I JAKO PAMETAN MOBILNI UREĐAJ

Zagreb 21. svibnja 2013.Nokia i Mobis-electornic ponosno su predstavili novu Nokiju Lumiju 720 – elegantan, lagan i lijep pametni mobitel namijenjen široj publici. S tankim unibody dizajnom, svijetlim bojama i rezonantnim zaslonom, Nokia Lumia 720 je uređaj koji će teško ostati neprimijećen. Osim elegancije, Lumia 720 ima i zaslon osjetljiv na dodir koji radi čak i s rukavicama ili dugim noktima te bateriju s produženim vijekom trajanja.

Nokia Lumia 720 ima prednju HD kameru sa širokokutnim objektivom koji je savršena za okupljanje svih prijatelja u jednom kadru, kao i za razgovor putem Skypea. Prednja kamera zajedno s ekskluzivnim digitalnim Lumia lećama poput Glam Me, omogućuje vam da sami snimite i uredite autoportret. Pozadinska kamera sa širokokutnim objektivom i pri slabom osvjetljenju garantira da ćete uvijek dobiti vrhunsku fotku, bez obzira gdje se nalazili.

Najnovija aplikacija na Nokiji Lumiji 720 je HERE maps, koja omogućava pronalazak trgovina, tvrtki, restorana i ostalih mogućih lokacija koje tražite oko vas. HERE maps radi čak i u zatvorenim prostorima poput trgovačkih centara.

Prednost ovoga pametnog telefona je i dugotrajna baterija. Uživajte u preko 70h reprodukcije glazbe sa samo jednim punjenjem baterije

Operacijski sustav koji pokreće Nokiju Lumiju 720 je uvijek ažurni Windows Phone 8. Uređaj je dostupan u bijeloj i žutoj boji, a prvih mjesec dana po dolasku moći će se kupiti ekskluzivno samo na Se-Mark prodajnim mjestima.