Dostupne nove verzije Nokia NFC Writer, Place Tag Beta i Access point aplikacija te Shazam-a

Shazam wp8

Dostupna je nadogradnja za nekoliko službenih Nokia aplikacija te aplikacija za WP8 uređaje. Od Nokia aplikacija dostupna je nadogradnja za NFC Writer, Place Tag Beta i Access point, dok je od ostalih aplikacija dostupna nadogradnja za Shazam.

NFC write

NFC Writer aplikacija je dogurala od verzije 1.0.0.550 te se radi samo o manjoj nadogradnji koja je poboljšala stabilnost aplikacije. Preuzmite je ovdje.

Nokia-NFC-tag

placetag beta

Place Tag Beta je aplikacija predstavljena na MWC-u krajem veljače ove godine zajedno sa Glam me aplikacijom, a donosi opciju kreiranja razglednica od fotografija. Na fotografiju se veže lokacijska oznaka određenog mjesta te je moguće dodati naslov fotografije te mijenjati nekoliko različitih izgleda razglednice. Po otvaranju nove verzije aplikacije 1.1.1.0 ulazi se u preglednih fotografija koji nudi već prije snimljene fotografije sa ovom aplikacijom ili listu svih fotografija. Aplikacija je dostupna na WP trgovini, a možete je preuzeti skeniranjem QR koda ispod.

place tag qr

 

access point

Access Point je manja servisna aplikacija specifična za WP Lumia uređaje koja pomaže pri postavljanju parametara operatera za podatkovnu mrežu. Nova verzija 3.6.0.20 donosi manja poboljšanja u unosu određenih parametara te veću stabilnost aplikacije. Access point preuzmite putem linka za WP trgovinu ili skeniranjem QR koda.

qraccesspoint

 

Shazam wp8

Shazam je također dobio manju nadogradnju na verziju 3.0.1 koja donosi samo manja riješenja određenih bugova unutar aplikacije. Shazam također preuzmite putem linka za WP trgovinu ili skeniranjem QR koda.

Shazam-tag

Tags: