Neslužbena SnapChat aplikacija dostupna na WP trgovini

Logo snapchat unoffWindows Phone trgovina je postala bogatija za još jednu aplikaciju s kojom će korisnici WP8 platforme moći koristiti popularnu chat uslugu SnapChat. Radi se o neslužbenoj aplikaciji koja omogućava korištenje SnapChat usluge. SnapChat je još jedna vrsta komunikacije vrlo popularna trenutno među mlađom populacijom a omogućava slanje fotografije ili videa kontaktima.

Snapchat-UnoffiAplikacija izgledom nije obećavajuća, ali se još uvijek radi o ranoj fazi izrade. SnapChat za WP8 uređaje možete preuzeti na linku za WP trgovinu ili skeniranjem QR koda ispod.

QR snapchat neslužbeno

 

Ista usluga SnapChat će uskoro doći i u obliku SwapChat aplikacije čiji demo možete pogledati u videu koji slijedi:

Youtube

ChatSnap

 

Nadalje kao da neslužbena i zamjenska aplikacija SnapChat usluge nisu dovoljne, kreator Instance i Vine aplikacije za WP platformu, Daniel Gary, radi na svojoj verziji aplikacije koja će se maštovito zovati ChatSnap.

Chatsnap logo

Ovdje se događa isti proces kao i kod Instagrama, gdje je umjesto kroz službenu aplikaciju ta društvena mreža došla kroz niz drugih aplikacija zahvaljujući programerima. Definitivno dobra stvar za WP ali i za korisnike Lumia i ostalih WP uređaja.

Via