Pregled noviteta koje će donijeti Nokia Amber nadogradnja

amber

WPCentral blog je napravio mali popis novih stvari koje će donijeti Nokia Amber nadogradnja. Ova nadogradnja je uljepšana verzija Microsofove GDR2 nadogradnje koja će vratiti FM radio u svijet WP platforme.

nokia-amber-glance

Nokia će kroz Amber nadogradnju donijeti opciju dvostrukog tapkanja za buđenje zaslona, kao i mogućnost prikazivanja sata na zaključanom zaslonu. Ova opcija se zove Glance a moći će se ugasiti ili limitirati na određeno vrijeme kako bi se sačuvala baterija. Također se vraća opcija okretanja uređaja za utišavanje poziva koja je zbog nekog razloga izbačena kod WP8 platforme.

nokia-amber-wallpapers

Amber donosi i nove pozadinske fotografije za početni zaslon posebno dizajnirane za rezoluciju Lumia uređaja.

nokia-amber-smart-cam

Poslije Amber nadogradnje biti će moguće odabrati početnu aplikaciju za kameru nakon pritiska fizičke tipke za kameru. Opcija je smještena u postavke kamere a možete odabrati između nativne i Nokia Smart Camera aplikacije.

nokia-amber-colour-profiles

Novost je i mogućnost finog namještanja boje zaslona, odnosno saturacije i topline boje. Naravno uz FM radio kao najveću poslasticu nadogradnje, Nokia Amber donosi i nove nazive nadogradnji.

nokia-amber-accounts

U postavkama računa uz standardne opcije za postavljanje Google, Microsoft, Nokia i ostalih računa je još kao opcija dodano postavljanje IBM Notes Traveler računa.

nokia-amber-about

U postavkama stoji kako se radi o Nokia Amber nadogradnji te su dugi nizovi brojeva očito sada stvar prošlosti.

 

 

Via