Royal Revolt, Jetpack Joyride i Squids igre dostupne za WP8 Lumia uređaje

Royal revolt lumia

Za sve one željne dobre razbibrige na Lumia uređajima, dostupne su tri nove igre ekskluzivno za WP Lumije od različitih proizvođača elektroničke zabave. Prvi naslov je Royal Revolt, djelo FlareGames studija, od prije poznat korisnicima iOs i Android uređaja , a sada će ga upoznati i vlasnici WP8 Lumia uređaja. U igri ste mladi razmaženi princ koji je poslan od strane oca u školu gdje uči čaroliju koju će upotrijebiti po povratku iz škole kada zatekne izmjenjeno vodstvo očevog kraljevstva. Pogledajte najavni video za Royal Revolt.

Youtube

Igra je besplatna na WP trgovini, a možete je preuzeti i skeniranjem QR koda

Royal-Revolt-Tag

 

Jetpack-Joyride-for-WP

Drugi naslov isto ekskluzivan za WP8 Lumia uređaje je Jetpack Joyride. Naslov je višestruko nagrađivan te poznat također korisnicima iOs i Android uređaja. Djelo je Halfbrick Studios koji su od prije poznati po još nekim popularnim naslovima. Sada je naravno dostupan i vlasnicima Lumia uređaja potpuno besplatno. Bit igre je nakon upada u tajni laboratorij izvući živu glavu leteći sa JetPack sustavom.

Youtube

Aplikaciju preuzmite na WP trgovini ili skenirajte QR kod ispod.

jetpack wp8 Lumia

 

Squids-for-Windows-Phone

Treća igra je Squids, također već od prije dostupna na iOs i Android uređajima, a sada i na WP8 Lumia uređajima. Kreirao ju je TheGameBakers studio, ali za razliku od prethodna dva naslova nije besplatan. U nastavku pogledajte najavni video koji otkriva i samu radnju igre.

Youtube

Squids preuzmite putem linka za WP trgovinu ili skenirajući QR kod ispod.

squids Lumia QR

 

Izvor 1 / 2 / 3