The Verge recenzirao Nokia Lumia 925 pametni telefon

the verge 925

The Verge magazin je objavio svoje viđenje Nokia Lumia 925 uređaja. Iza pera se kao i uvijek do sada našao Tom Warren koji je konačno dao poprilično dobru ocjenu ovoj Lumiji. Definitivno mu se svidio dizajn koji je po njemu poprilično konkurentan te dostojan kompeticije. Nadalje, ono što su svi spočitavali Lumiji 920 debljinu i težinu je sada uklonjeno sa Lumije 925 što se Tomu svidjelo, ali je na uštrb toga uklonjeno bežično punjenje te mu je to lagani minus. Također mu je nedostatak uređaja slab izbor boja kućišta koje su postale svojevrstan zaštiti simbol Lumia uređaja. Naravno svidjela mu se kamera koja daje izvrsne fotografije po noći ali i po danu.

Najveća mana mu je i dalje WP platforma što ga je zasmetalo i kod recenziranja Lumia 720 uređaja. Po njemu WP i dalje kaska za Androidom u nekim osnovnim funkcijama, te po njemu ova platforma jako polako napreduje. Tu se moramo složiti s njim jer je Microsoft opetovano pokazao svoju tromost u razvoju platforme za koju je imao vremena napraviti mnoga idejna rješenja koja joj nedostaju. Tom je ipak naveo kako Nokia sa svojim softverom donekle popravlja situaciju ali ne previše.

925 verge ocjena

Ipak je naglasio kako je ovo trenutno najbolji WP uređaj koji možete kupiti, barem do pojavljivanja Nokije Eos na policama trgovina, a da je ipak bio oduševljen Lumijom 925 dokazuje i konačna ocjena od 8.1, koja je viša od ocjene koju je dobio Samsung Galaxy S IV (8.0).

Dakle, Nokia je poprilično na dobrom putu jer su nakon dugo vremena Lumije postale kompetentne i dostojne kompeticije. Cijelu recenziju pročitajt na TheVerge stranicama.