Dostupne nove verzije Nokia Here Drive +, Here Drive i Here Transit aplikacija za WP8 Lumia uređaje

Here drive transit

Dostupne su nove verzije Nokia Here Drive +, Here Drive te Here Transit aplikacija za WP8 Lumia uređaje. Here Drive i Drive + aplikacija nudi mogućnost glasovne navigacije uz pomoć Nokia Here mapa. Navigacija je moguća bez mogućnosti spajanja na internet što je velika prednost u odnosu na ostale aplikacije za navigaciju. Razlika između ove dvije aplikacije je u licenci za navigaciju. Dok Drive+ omogućava glasovnu navigaciju za sva područja, Drive aplikacija ima licencu za navigaciju u određenom području ovisno o umetnutoj SIM kartici.

Nokia-Here-Updates

Sa novom verzijom v3.0.4086.0 je Here Drive + aplikacija dobila neke manje promjene korisničkog sučelja. Osim što više nema natpisa Betam sada je na početnom zaslonu + plavkaste boje. Po ulasku u aplikaciju povećani su simboli za pronalaženje destinacija kao i za ostale funkcije. Novost je i mogućnost fiksnog postavljanja karte sa sjeverom gore što olakšava orijentaciju na mapi. Unutar Here Drive aplikacije je moguće dokupiti licencu za navigaciju u svih 95 država. Također je poboljšana podrška za putnike iz My Commute aplikacije koja nije dostupna na našem području.

Here Drive + možete preuzeti ovdje, a Here Drive na ovom linku. Također možete skenirati QR kodove ispod kako bi preuzeli aplikaciju.

 Nokia-Here-Drive-tag

 

Here Transit aplikacija je također dobila novu verziju aplikacije. Ova aplikacija omogućava lako putovanje sa javnim prijevozom u preko 740 svjetskih gradova. Nova verzija v4.0.2024.0 donosi novi način planiranja rute putovanja u naprijed sa početnog zaslona aplikacije. Također je sada moguće jednostavno planirati, pregledati i upravljati omiljenom rutom iz posebnog zaslona za favorite unutar aplikacije. Here Transit možete preuzeti putem linka za WP trgovinu ili skeniranjem QR koda ispod.

HERE-Transit-tag