Ekipa Nokia Conversations još jednom podsjeća na sutrašnji događaj!

team yellow

Ekipa sa službenog bloga Nokia Conversations su jučer sletjeli u New York i počeli svoje pripreme za sutrašnje predstavljanje Nokia Lumia 1020 uređaja. Predstavljanje će biti moguće pratiti putem video streaminga, a link će biti objavljen na Nokia Conversations blogu. Događaj će početi u 11 sati u New Yorku, odnosno u 17:00 po našem lokalnom vremenu.

zoom 2

U najavnom članku su postavili fotografiju žutih balona koja je vjerojatno napravljena sa Lumijom 1020 odnosno Nokijom Eos jer su baloni povećani dio fotografije prethodnog članka. Ipak to ne možemo sa sigurnošću tvrditi jer su pozadinski podaci fotografije uklonjeni.

zoom 1

Nokia je već prije napravila važno predstavljanje u New Yorku prošle godine, kada su predstavljeni prvi WP8 Lumia uređaji, Lumia 920 i 820 te predstavljanje nije dobro prošlo. Sve je vodila Jo Harlow koja jednostavno nema energiju kojom bi zaokupila publiku. Uređaji su predstavljeni bez previše emocija dokj je Lumia 820 ostala nepravedno u sjeni Lumije 920. Također je izostala emotivna reakcija prilikom najave uređaja koja bi zasigurno bila prisutna da je kojim slučajem predstavljanje organizirano u Europi.

Iskreno se nadamo kako Jo Harlow, uz svo dužno poštovanje, neće imati taj primat predstavljanja Lumije 1020. Bilo bi idealno kada bi se na pozornicu popeo primjerice Marko Ahtisaari koji ima odličan nastup te je dobro odradio predstavljanje Lumije 620 na LeWeb događaju krajem 2012. godine.

Uglavnom, jedva čekamo sutrašnji dan kada ćemo vidjeti ponovno rušenje granica u mobilnoj fotografiji. Naravno, događaj ćemo popratiti bloganjem u živo, pa vas pozivamo da sudjelujete komentarima ispod članka, ili poslije ako ne možete maknuti pogled sa Eosa :).