Nokia Lumia 625 uskoro dolazi u prodaju diljem planete

Lumia 625 1

Nokia je poprilično ubrzala u dovođenju tek predstavljenih Lumia uređaja na tržište. Tako su britanski Vodafone i EE (Everything Everywhere) najavili kako će u njihovu ponudu uskoro doći ovaj cjenovno pristupačan LTE uređaj sa 4.7 inčnim zaslonom.

Nadalje Nokia Lumia 625 će 23.08. stići u Australiju u ponudu trgovina elektroničkom opremom Allphones, Dick Smith, JB Hi-Fi i Harvey Norman po cijeni od 399 AU $ odnosno približno 2100,00 kn. Kasnije će istog mjeseca Lumia 625 doći i u ponudu australskih operatera Telstra i Optus.

Jedina mana je što će u početku u Australiji biti dostupna samo crna varijanta uređaja unatoč najavljenim različitim varijetetima stražnje maske. Šteta što Lumije kojima je boja zaštitni znak ne mogu biti odmah dostupne u svim bojama.

Definitivno veseli brzina dovođenja na tržišta diljem svijeta što znači da je Nokia ubrzala proizvodnju uređaja. Jednim dijelom je za to zaslužan koopertant koji proizvodi Lumiju 625 jer su pogoni Nokije vjerojatno zauzeti proizvodnjom velikog broja novih Lumia i Asha uređaja.

Ostaje samo pitanje kako će se užurbana proizvodnja Lumia uređaja odraziti i na dolazak istih na hrvatsko tržište. Ne ponovila se dostupnost Lumije 920 :).

Via 1 / 2