Nokia predstavila Coloud slušalice: Boom, Knock i Pop

Boom_Red

Nokia je na službenom blogu Nokia Conversations predstavila tri nova seta cjenovno pristupačnih naglavnih slušalica naziva Coloud koje je razvila u suradnji sa tvrtkom Zound industries. Tvrtka Zound Industries se krije iza brendova Marshall Headphones, Molami i Urbanears. Slušalice nose imena Boom, Knock i Pop koje su svaka na svoj način prepoznatljivo dizajnirane te dolaze u karakterističnim Lumia bojama.

Boom

Boom (WH-530) slušalice su naglavne te sa svojim velikim jastucima udobno pokrivaju cijelo uho kako bi vanjska buka bila umanjena.

 

Knock

Knock (WH-520) su jednakog dizajna kao i Boom slušalice, samo su nešto manje te ne pokrivaju cijelo uho već nasjedaju na njega. Nešto su lakše od Boom slušalica ali opet produciraju dobar zvuk.

 

Pop

Pop (WH-520) slušalice su alternativa za prethodne dvije spomenute, te se one umeću u uho. Savršene su za sve one koji ne vole imati ništa preko glave, a da dobro sjednu u uho uz njih dolaze i tri veličinski različita nastavka.

Zound laso

Sva tri seta slušalica imaju ravni kabel koji je otporan na zapetljavanje te se slaže vrlo jednostavno  uz pomoć Zound Laso sistema. Osim toga slušalice su opremljene sa mikrofonom pa ih se može koristiti za razgovor.

Ono što najviše veseli je cijena uređaja koja je vrlo pristupačna. Boom slušalice će koštati 27 € (203 kn), Knock 22 € (166 kn) te Pop  18 €, odnosno 135 kn.

Via