Nokia Amber nadogradnja službeno dostupna za preuzimanje

amber

Nokia Conversations blog je objavio da je Nokia Amber nadogradnja službeno  dostupna za preuzimanje za odabrane Lumia modele. Riječ je o prvoj generaciji WP8 Lumia, tj. Lumiji 920 i Lumiji 820 kao i o Lumiji 521, 810 i 928 koje su dostupne na tržištu SAD-a. Nadogradnju je moguće preuzeti u odabranim zemljama među kojima, nažalost, se ne nalazi Hrvatska.

Lumia Amber update Hrvatska

 

Svi WP8 Lumia modeli bi trebali Amber nadogradnju dobiti do kraja rujna. Vrijeme isporučivanja nadogradnje standardno ovisi o regiji, uređaju i nažalost operateru.

Dostupnost Amber nadogradnje za vaš uređaj možete provjeriti na ovoj stranici. Vaša Lumia će sama izvijestiti kad nadogradnja bude dostupna, ali možete to i ručno pogledati u Settings>Phone Update. Pogledajte video koji pokazuje što napraviti kada dođe obavijest o nadogradnji.

YouTube

Noviteti koje donosi Amber nadogradnja je podrška za Nokia Smart Cam i Pro Cam aplikacije, Nokia Glance Screen, Flip to silence, double-tap za otključat zaslon, Storage Check kao i podrška za nove Nokia aplikacije poput Nokia Video Trimmer aplikacije i Nokia Video Upload aplikacije.

Više o Amber nadogradnji pročitajte na stranicama Nokia Conversations bloga.