Nokia i Mobis će sponzorirati 14. Pannonian Challenge natjecanje

pannonian Nokia

Nokia i Mobis će ove godine biti sponzor  Pannonian Challenge natjecanja u ekstremnim sportovima koje će se održati po 14. put u Osijeku. Natjecanje će započeti 14. a trajati do 18. kolovoza. U sklopu natjecanja će biti postavljen i Nokia šator u kojem će se svi posjetioci moći družiti sa cjenovno pristupačnom Lumijom 520. Tamo će biti i Nokia ambasadori Marin Ranteš koji će se i natjecati te Mislav Mironović koji će biti voditelj programa, pa se možete podružiti s njima.

Stoga, tko je u Osijeku neka skokne do natjecanja i Nokia šatora i pogleda zašto je Lumia 520 najprodavaniji Lumia uređaj na svijetu.

U nastavku pogledajte službenu objavu za medije.

 

NOKIA I MOBIS ELECTRONIC PONOSNI SPONZORI 14. PANNONIAN CHALLENGE NATJECANJA U OSIJEKU

Osijek, 8. kolovoza 2013Nokia i Mobis-electronic postali su ponosni sponzori 14. Pannonian Challenge natjecanja, objavljeno je na službenoj press konferenciji održanoj u osječkom shopping centru Portanova.
Pannonian Challenge je najveće i najpopularnije hrvatsko natjecanje u ekstremnim sportovima, a slovi i kao najveće extreme sport natjecanje u jugoistočnoj Europi. Ovogodišnje natjecanje  održat će se od 14. do 18. kolovoza.
Ekstremni sportovi svakim danom privlače sve više ljudi, najviše one ovisne o adrenalinu koji svojom odlučnošću i hrabrošću pokušavaju biti bolji od drugih i pomaknuti vlastite granice. Nokia i Mobis Electronic kao pokrovitelji ovog događaja žele dati svoj doprinos popularizaciji ekstremnih sportova u Hrvatskoj – izjavila je Ana Pinezić Obuljen, direktorica marketinga i prodaje u Mobis Electronicu.
U sklopu ovogodišnjeg Pannonian Challenge natjecanja svi posjetitelji će se moći pobliže upoznati s Nokijom Lumijom 520 te u Vip i Nokia Demo prostoru isprobati sve funkcionalnosti ovog pametnog uređaja namijenjenog mladim ljudima avanturističkog duha. Jedan od natjecatelja na 14. Pannonian Challengeu je i brand ambasador Nokije Lumije 620, a ujedno i extreme bike rider, Marin Ranteš, dok će se u ulozi voditelja naći Mislav Mironović, ponosni vlasnik i brand ambasador Nokije Lumije 920. Mislav i Marin će u Vip i Nokia Demo prostoru ugostiti sudionike natjecanja te sve posjetitelje za koje pripremaju mnoga iznenađenja.