Vipnet uz Nokia Lumia 925 uređaj uvodi i kupovinu aplikacija preko Vip računa

recenzija video L925

Vipnet je ekskluzivno u svoju ponudu uvrstio Nokia Lumia 925 uređaj kao i mogućnost kupovanja aplikacija s Windows Phone Marketplacea preko Vip računa. Cijena samog uređaja iznosi sramotno visokih 5 799kn, a uz potpisivanje ugovora je dostupan od 1 099 kuna. Aplikacije za Windows Phone uređaje je moguće kupoviti preko preplatničke i kartice na bonove. Kupovinu preko Vip računa podržavaju i WP7.8 uređaji. Moguće je kupiti aplikacija najviše u vrijednosti do 80kn. Cijelu objavu za medije pročitajte u nastavku.

19.08.2013.
Nokia Lumia 925 ekskluzivno u Vipnetovoj ponudi
Zajedno s prestižnim mobilnim uređajem Nokia Lumia 925, Vipnet je jedini u Hrvatskoj svojim korisnicima omogućio kupovinu aplikacija na Windows Phone Store naplatom preko Vip računa. Time je vlasnicima mobilnih uređaja s Windows operativnim sustavom omogućena najjednostavnija kupovina više od 130 tisuća aplikacija.
Nova Lumia 925 koristi operativni sustav Windows Phone 8, a korisnicima trgovine aplikacija Windows Phone Store osnovno je sredstvo plaćanja telefonski račun te na taj način nema potrebe za registracijom kreditne kartice. Sukladno tome, svim korisnicima Windows Phone uređaja s operativnim sustavom verzije 7.5 i više, automatski će biti omogućen Vip račun, koji predstavlja osnovno sredstvo plaćanja. Preko pretplatničkog ili prepaid računa moguće je kupiti aplikacije u vrijednosti do najviše 80 kuna.
Nokia Lumia 925, inače nova inačica višestruko nagrađivane Nokie Lumie 920, od sutra je ekskluzivno dostupna u svim Vip centrima. Nokia Lumia 925 posebna je po metalnom kućištu, koje joj osigurava jedinstven i robustan, ali istovremeno i elegantan izgled. Ovaj prestižni mobilni uređaj odlikuje vrhunska PureView kamera od 8.7 MP s najnaprednijom tehnologijom leća i imaging softverom, što osigurava vrhunske performanse prilikom fotografiranja. Sve to rezultiralo je jedinstvenom pametnom kamerom koja ovaj mobilni uređaj čini jedinstvenim na tržištu i koja korisnicima nudi mnoštvo mogućnosti, poput jednostavnog načina za fotografiranje deset fotografija u nizu te uređivanja istih s opcijama kao što su Best Shot i Action Shot.
Za izvrsne korisničke performanse zaslužan je 1,5 GHz snažan dual-core Snapdragon procesor, s 1 GB radne momorije te 16 GB interne memorije, a uređaj je opremljen i s AMOLED WXGA zaslonom osjetljivim na dodir promjera 4.5″. Dodatna značajka koja se u liniji Lumia prvi put pojavljuje s ovim uređajem je beta verzija Nokia Glance Screen koja uvodi sat na zaslon u stanju čekanja. Sada korisnici mogu na brzinu i bez dodirivanja tipki vidjeti vrijeme i stanja baterije na zaslonu čak i kada se telefon ne koristi. Uređaj se budi dvostrukim pritiskom na ekran u stanju čekanja što dodatno olakšava otključavanje uređaja.
Uređaj je u Vipnetovoj ponudi dostupan već od 1.099 kuna u tarifi Tango 5, a maloprodajna cijena uređaja je 5.799,00 kuna.

 

Vipnet