Evleaks objavio te možda potvrdio dio specifikacija za model Nokia Lumia 1520

Evleaks Bandit Info

Evleaks je upravo objavio na svojem Twitter profilu specifikacije Nokia Lumia 1520 uređaja koje su nam već neko vrijeme poznate. Prema njegovoj posljednjoj objavi Lumia 1520 će imati Snapdragon 800, 6 inčni zaslon pune HD rezolucije (1080p), 20 MP PureView kameru, 2 GB RAM-a, 16/32 GB interne memorije te mogućnost bežičnog punjenja uz maske, a uređaj će biti dostupan u žutoj, bijeloj i crnoj boji.

Nedavno smo na blogu objavili još potpuniju listu specifikacija koje se poprilično slažu s današnjom objavom Evleaksa. Ono što neznamo jest za koji su model objavljene specifikacije, globalni ili za kojeg američkog operatera.

Iz ove objave je vidljivo kako će Lumia 1520 imati bežično punjenje kao opcija a ne već ugrađeno u kućište što je možda malo razočaranje, ali samo malo.

Ostaje još pitanje hoće li se naknadno uređaj pojaviti u cyan i crvenoj varijanti kao što smo vidjeli na objavljenim fotografijama.

S obzirom na objavljene specifikacije, ovim modelom Nokia definitivno ulazi u vrh trenutne ponude pametnih telefona što bi napokon moglo zadovoljiti sve one željne nabrijaog hardvera.