Lumia Black nadogradnja dolazi početkom 2014. godine na postojeće WP8 Lumije

Nokia-Black-Glance

Iako je GDR3 nadogradnja već dostupna za prve WP8 Nokia Lumia uređaje, ono što tim Lumijama daje čar, Lumia Black nadogradnja, još uvijek nije dostupno. Danas je na Nokia World događaju objavljeno kako je dosadašnji naziv nadogradnje promijenjen u Black te da će nadogradnja na postojeće uređaje doći zajedno s GDR3 početkom 2014. godine.

Nokia Black će donijeti neke od aplikacija koje smo danas imali prilike vidjeti na novo predstavljenim Lumia 1520 i 1320 uređajima. Evo koje nas aplikacije očekuju:

Nokia Story Teller – Ova aplikacija će prikazati vaše fotografije na posve nov i interaktivan način. Osim standardno po datumu, aplikacija može slagati fotografije s obzirom na lokaciju na kojoj su napravljene a za bolji prikaz aplikacija je spojena s HERE mapama. Aplikacija automatski prikazuje Cinemagraph fotografije u svojoj punoj snazi kao i Smart Camera fotografij.

Nokia Beamer – je odlična aplikacija koja omogućava direktno pregledavanje zaslona Lumia uređaja na drugom uređaju, odnosno zaslonu koji ima vezu s internetom.
Nokia Glance – aplikacija će doći u punoj varijanti koja će prikazivati obavijesti o propuštenim pozivima i porukama, kao i mogućnost mijenjanja boje prikaza na pzaključanom zaslonu.

Nokia Glance Background – aplikacija će doči u punoj varijanti koja će uz osbovnu funkciju imati mogućnost prikazivanja broja koraka uz pomoć pedometra na Glance zaslon

 

Via