Nova verzija Nokia Softvware Updater programa jednostavno rješava smrzavanje pri resetiranju WP Lumia uređaja

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ekipa s MyNokiaBlog-a je dala riješenje na jedan od trenutno najvećih problema WP8 Lumia uređaja, animacija zupčanika na zaslonu prilikom resetiranja uređaja. Naime, dostupna je nova verzija Nokia Software Updater programa v4.1.0 koji sada ima već postavljenu opciju za uređaje koji su se smrzli te stalno prikazuju zupčanike. Ponuđena opcija vrijedi samo za WP7 i WP8 no ne i za Symbian ili s40 uređaje koje također možete preinstalirati s NSU softverom.

NSU recovery 2

Ukoliko imate takav problem ili vam se dogodio već prije, onda NSU možete preuzeti ovdje (104 MB) te ga instalirati na vaše računalo. Slijedeće što morate napraviti je spojiti uređaj na izvor napajanja te pokrenuti program. Kliknite opciju označenu na slici iznad te ostavite uređaj spojen USB kabelom na računalo unatoč drugačijoj sugestiji programa. Pričekajte dok program ne očita uređaj te nastavite s vraćanjem vašeg uređaja u život.

NSU recovery NSU recovery 3

Kako se ne radi o službenom popravku s ovakvim postupkom možete izgubiti garanciju s toga ovo radite na vlastiti rizik te se mi ograđujemo od bilo kakvih posljedica.