Video: Nokia Asha 501 dobila novu verziju softvera v11.1.1

Asha 501

Nokia Asha 501, s40 uređaj koji je donio novo svijetlo u svijet osnovnih uređaja osvježenim dizajnom i živopisnim bojama, je dobila novu verziju softvera. Nova verzija v11.1.1 je približila Ashu 501 nedavno predstavljenim Ashama 500, 502 i 503 koje su došle s novim softverskim opcijama. Jedna od važnijih opcija je podrška za Whatsapp aplikaciju a ostale novosti kao i demo video pročitajte i pogledajte u nastavku.

Whatsapp

Objavljena je službena lista promjena koju je donijela nova verzija softvera.

Podrška za WhatsApp – nakon ažuriranja softvera, dodirnite ikonu WhatsApp u glavnom izborniku kako bi preuzeli najnoviju verziju WhatsApp aplikacije.
Dostupno preko 5000 drugih aplikacija u Nokijinoj trgovini, uključujući i Line, WeChat i Nimbuzz
Poboljšano korištenje kamere i snimanje fotografija – pristup kameri jednim dodirom, dijeljenje na Facebook jednim dodirom
Lakše praćenje obavijesti s Facebooka na FastLane zaslonu
Poboljšanja privatnosti – mogućnost brisanja stavki izravno u Fastlane zaslonu te mogućnost kontroliranja prikaza aplikacija koje želite vidjeti na Fastlane-u.
Podrška za Microsoft Exchange Active Sync
Opća poboljšanja stabilnosti i performansi uređaja, volumena tona alarma, Wi-Fi povezivosti, video streaminga te još mnogo manjih poboljšanja

 

Pogledajte kratak demo video noviteta na Nokia Asha 501 uređaju koje donosi nova verzija softvera.

Youtube

 

Da bi preuzeli nadogradnju otiđite u postavke te u ažuriranje telefona. Nadogradnja bi već trebala biti dostupna putem FOTA a ukoliko nije stići će uskoro na uređaje u regijama diljem svijeta.

Uređaj bi se uskoro trebao pojaviti u Hrvatsku, prvo u ponudi Mobisa pa potom i u ponudu operatera.