Video: Phones4U usporedio kameru Nokia Lumia 1020 uređaja s kamerama Sony Xperia Z, HTC One i Samsung Galaxy S4 uređaja

phonesforyou L1020 i ostali

Phones4U blog je napravio odličnu dvije kratke ali koncizne usporedbe ponajboljih pametnih uređaja u fotografiranju brzih objekata kao i uvjetima slabijeg osvjetljenja. Na testu su suočili kamere uređaja Nokia Lumia 1020, HTC One, Sony Xperia Z te Samsung Galaxy S IV. Da odmah ubijemo očekivanja ljubitelja android uređaja, Nokia Lumia 1020 da dala najbolje rezultate u oba testa. Pogledajte dva videa u nastavku.

sport foto

Prvi video je demonstrirao snimanje objekata u pokretu te su korištene opcije kamere koje bi trebale dati najbolje rezultate. Nokia Lumia 1020 je zahjvaljujući izvrsnoj 41 MP kameri kao i Nokia Camera aplikaciji napravila najbolju fotografiju.

Youtube

 

rezultat noć phones4uzatvoren prostor phones4u rezultat

U drugom testu su usporedili kamere u uvjetima slabijeg osvjetljenja. Fotografija je napravljena netom nakon zalaska sunca a Nokia Lumia 1020 je zahvaljujući dobroj optici te velikom senzoru napravila najbolju fotografiju koja je obilovala detaljima s malo pozadinskog šuma. Drugi dio testa je napravljen u zatvorenom te je naravno Lumia 1020 ponovno briljirala sačuvavši najviše detalje kao i realnost boja.

Youtube

 

Via