Lumia Black donosi ‘Double Tap to Wake Up’ za Nokia Lumia 625 uređaj

Double tap to wake up na Nokia Lumia 625 Black nadogradnja

Nokia Lumia 625 je zahvaljujući Lumia Black nadogradnji dobila ‘Double Tap to Wake Up’ opciju za buđenje zaključanog zaslona. Ta dobro poznata opcija je na Nokia Lumia uređaje došla s Amber nadogradnjom, ali samo za Lumije s više od 1GB radne memorije.

Nokia Lumia black uređaji

Lumia Black ažuriranje je od ovog mjeseca dostupno za Nokia Lumia 1020, 925, 920, 820 i 625 uređaje. Neke promjene koje donosi Lumia Black nadogradnja su prikaz obavijesti na Glance zaslonu, DNG fotografija za Lumiju 1020, poboljšanja kamere na svim uređajima,  zaključavanje rotacije zaslona, gašenja aplikacije iz sučelja otvorenih aplikacija, podrška za nove Nokia aplikacije i slično.

Nokia Lumia 625 je Lumia Black nadogradnjom dobila i veoma traženu opciju ‘Dvostrukog tapkanja za buđenja zaslona’ za koju su uređaji s 512MB radne memorije bili zakinuti prošlom nadogradnjom. Koliko je ta opcija korisna pokazao je i LG koji je, nakon kopiranja te funkcije s Lumia uređaja na svoje uređaje, izjavio kako su upravo LG-evi stručnjaci to izmislili.

Hoće li ova funkcija doći i na ostale uređaje s 512MB radne memorije? To nam nije poznato, ali kada više informacija na ovu temu bude dostupno mi ćemo ih objaviti.

via