Nokia Lumia 925 dostupna u ponudi Hrvatskog Telekoma

925 HT

Hrvatski Telekom je u svoju ponudu uvrstio Nokiju Lumia 925 koja je uz Lumiju 720 najelegantniji Lumia uređaj. Ovu Lumiju krasi izrazito tanko, lijepo dizajnirano kućište s aluminijskim rubom te pozadinskom polikarbonatnom maskom. S prednje strane se nalazi 4.5 inčni AMOLED zaslon, a straga je smještena moćna 8.7 MP kamera sa 6 Zeiss leća.

U ponudi HT-a ćete za Lumiju 925 trebati izdvojiti od 18 pa do 2498 kuna u raznim paketima dok je puna cijena uređaja 3698 kn. Ako se odlučite za neki od paketa HT-a morate imati na umu kako pri kupnji uređaja osim jednokratne uplate morate još plaćati i mjesečni iznos koji je u rasponu od 0 pa do 120 kn ako se odlučite plaćati uređaj putem HT računa. Ukoliko pak želite kupiti uređaj i plaćati rate gotovinskim karticom onda uz jednokratno plaćanje uređaj košta od 798 do 2.498 kuna u nekoj pretplatničkoj opciji. Više informacija o paketima HT-a i cijeni uređaja pronađite na stranicama ovog operatera.

Uz uređaj vam HT još poklanja i 6 Why Knot spužvi, inače inovacije domaćeg proizvođača, koje će spriječiti petljanje vaših slušalica.

1273676

 

Uglavnom, cijene nisu baš najprivlačnije, ali važno da je HT napokon uvrstio ovu Lumiju u ponudu.

Hvala Goranu na dojavi :).