Započela primopredaja Odjela za uređaje i usluge Microsoftu

NOkia logo ide

Danas je dan za koji se fanovi Nokia uređaja i Nokije općenito diljem svijeta pripremaju već od početka rujna 2013. godine kada je Nokia najavila prodaju Odjela za uređaje i usluge. Uz Odjel, Nokia je odlučila i iseliti iz svima poznate Nokia kuće koja je bila ured Odjela ali i sjedište cijene Nokia korporacije. Promjene su već započele u glavnom uredu, odnosno ikonskoj Nokia House zgradi gdje upravo traje postupak uklanjanja Nokia loga dok budući logo Microsoft Mobile tvrtke stoji u pripremi.

Nokia je ispod svog loga postavila veliki transparent na kojem stoji poruka “On the move”, odnosno u pokretu što dodatno daje na važnosti današnjeg događaja. Ekipa iz NSN-a, u čiju zgradu se sada seli uprava Nokia korporacije, ih je dočekala s transparentom “Welcome Nokia”, odnosno dobrodošla Nokia.

NSN welcomes Nokia

Jeste li spremili paket maramica i lakrimarij?

Sve službene stranice kao i Nokia profili na društvenim mrežama će biti i dalje tu i u jednakom sastavu narednih godinu dana tako da nećete osjetiti instant promjene. Tranzicija će ići polagano. Što se Nokiamob bloga tiče, i dalje smo tu uz vas te ćemo pratiti i donositi vam sve vijesti vezane uz Nokiju i što je iz nje proizašlo :).

 

Izvori 1 / 2 / 3