Evleaks otkrio više detalja oko korištenja Nokia loga na uređajima

microkia

Evleaks je na svojem blogu otkrio nove dokumente iz Microsofta koji otkrivaju više detalja o budućem nazivlju uređaja. Naime, svima nam je poznato kako Microsoft ima pravo koristiti Nokia logo za Lumia uređaje narednih 18 mjeseci te vjerojatno za sve uređaje koje je Nokia prije prodaje već imala u planu predstavljanja. Sada je potvrđeno kako će Microsoft za buduće Lumia uređaje koristiti svoj logo ili pak novi brend kada ti uređaji budu kreirani nakon dana prvog, odnosno dana kada je Odjel za uređaje i usluge prešao u ruke Microsofta.

Nokia logo će ostati do kraja 2015. godine i na Nokia X uređajima premda je moguće da ti uređaji budu brendirani s Microsoftovim logom i prije. Microsoft ima pravo koristiti Nokia brend još narednih 10 godina na osnovne uređaje, a dokle god budu izlazili uređaji s Nokia logom oni će morati imati popularni Nokia ringtone i popularnu animaciju ili sliku ruku.

Također je otkriveno kako će svi promotivni materijali koji su tiskani do dana prodaje i dalje koristiti Nokia Pure slova dok će od dana kupnje Odjela za uređaje i usluge novi promo materijal biti tiskan u Microsoft Segoe slovima s Microsoft logom.

Više detalja potražite na sljedećem prikazu.

msftbrand copy

 

 

 

 

S obzirom na otkrivene detalje možda će McLaren uređaj nositi Nokia logo, ali bi vrlo brzo mogli ugledati prvi Lumia uređaj s Microsoft logom ili nekim novim brendom na njemu.