Nokia Lumia 630 Single SIM dostupna kod HT-a

Predbilježbe HT Nokia Lumia 630 DS

Hrvatski Telekom prije 20ak dana otvorio je predbilježbe na Nokia Lumia 630 uređaj u Single SIM varijanti. Danas su agenti operatera kontaktirali zainteresirane koji su se predbilježili na uređaj da ih obavijeste oko dostupnosti i oko cijene samog uređaja.

Uređaj je na skladištu, ali web trgovina još nije ažurirana te uređaj nije prikazan kao dostupan. Nije moguće više se ni predbilježiti na uređaj, već samo stoji natpis kako uređaj dolazi uskoro u ponudu Hrvatskoga Telekoma.

Nakon razgovora s agenticom Hrvatskoga Telekoma, saznali smo da će Hrvtaski Telekom Nokia Lumiju 630 prodavati kroz razne tarife kao i na bonove. U prodaji će biti verzija s jednim utorom za SIM karticu (Single SIM), a uređaj je zaključan na mrežu operatera. Cijena samog uređaja bi trebala biti nešto viša od 1.800 kuna (240 eura), a kroz tarife cijena bi iznosila već od 138 kuna.

Nismo u potpunosti sigurni oko točne cijene uređaja pa je najbolje sačekati službenu objavu za medije i uvrštavanje uređaja u ponudu webshopa prije donošenja nekakvog zaključka.

Ponudu Nokia Lumia 630 uređaja kod internet trgovina u Hrvatskoj možete pogledati ovdje.