@MixRadio postao samostalna kompanija. Najavili beta aplikacije za Android i iOs

MixRadio Ltd

Popularna glazbena usluga proizašla iz Nokije, i Microsoft Mobile tvrtke je danas najavila potpuno odcjepljenje od Microsofta te postojanje pod nazivom MixRadio Ltd. Zajedno s odcjepljenjem su najavili kako su započeli s beta testiranjem svoje usluge i aplikacije za Android i iOs platforme. Naravno, i dalje ostaju vjerni Windows Phone, odnosno Lumia uređajima gdje će aplikacija dolaziti predinstalirana.

No Title

No Description

Ujedno je odcjepljenjem od Microsofta MixRadio pokrenuo i novu Internet stranicu na kojoj možete saznati više o samoj usluzi. Dok je stara stranica mixrad.io i dalje u pogonu nova je na sljedećoj adresi mixradiomusic.com.

No Title

No Description

 

Ukoliko posjedujete Android ili iOs uređaj, aplikaciju možete testirati odlaskom na ovu poveznicu. Caka je što morate biti u području na kojem je usluga dostupna. Ovdje na žalost ne igra postavljanje regije unutar vašeg Nokia ili nekog drugog računa na onu gdje je usluga dostupna. Dok se aplikacija ne pojavi u svojoj punoj verziji nećemo znati na koji način koristiti MixRadio van područja dostupnosti.