Meizu iskoristio popularnost Nokije 1110 za predstavljanje svojeg M2 uređaja

Meizu-uses-the-Nokia-1110-to-promote-the-upcoming-M2 (7)

Nakon što se poprilično prašine diglo oko pozivnice za predstavljanje uređaja koju je Meizu poslao novinarima, vrijeme je za usisavanje. Riječ je o odlično zamišljenoj promotivnoj kampanji za predstavljanje Meizu M2 uređaja gdje je kineski proizvođač iskoristio popularnost Nokije 1110 za promociju. Čak su novinarima slali djelomično iskoristive Nokije u promotivnim paketima na kojima bi se nakon uključivanja uređaja ispisao datum predstavljanja (29.07).

Uglavnom, svaka čast Meizu na dobrom planiranju kampanje za njihov uređaj a mi čemo pričekati službeno objavljivanje strateškog partnera Nokiji za izradu njihovog povratničkog smartfona. Sada ponovno ostaje Foxconn kao najbolji odabir.

 

Imače, o uređaju Meizu M2 su osim izgleda poznate specifikacije zahvaljujući procesu certificiranja. Uređaj će imati 5 inčni zaslon 720p rezolucije. 64 bitni osmojezgreni MediaTek 6735 procesor, Mali-T720 grafički procesor, 2 GB RAM-a, 16 GB interne memorije,, 13 MP kameru, 5 MP selfie kameru, bateriju kapaciteta 2700 mAh, opciju za dual SIm te podršku za 4G mreže. Sve to će koštati 599 Yuana ili 627 kn bez uračunatog poreza. Mislim da bi se Microsoft mogao ugledati na Meizu.

 

Via