Glasine: Od sutra Google aplikacije dostupne za Windows 10 Mobile!?

gggle-vs-mcrosoft-590x332

Svi znamo da Google uporno godinama odbija dati svoje aplikacije za korisnike Windows Phone platforme, za razliku od Microsofta koji je većinu, ako ne i sve svoje najbolje aplikacija ponudio Googleu.

Prema njemačkom blogu WinFuture.de to se bi od sutra moglo promijeniti ali samo za korisnike Windows 10 Mobile os-a. WinFuture.de blog je navodno od jednog Googleovog zaposlenika dobio vijest da bi se to moglo dogoditi sutra na Microsoftovom događaju u New Yorku prilikom predstavljanja novih uređaja. Da to izgleda možda i moguće završetak je rata oko patenata između Microsofta i Googlea koji je završio sporazumno prošli tjedan. O tome je i jučer na svom Twitter profilu pisao i Tom Warren jedan od urednika The Verge magazina i dugogodišnji korisnik WP uređaja.

Screenshot 2015-10-05 12.15.46

Screenshot 2015-10-05 12.18.44

Tko zna možda se i sutra ostvari nešto do sada nemoguće jer je i Kenner Nawzil na svom Twitter profilu objavio: da sve ono što je do sada objavljeno o Windows 10 uređajima nije sve i da nas čeka iznenađenje.

Screenshot 2015-10-05 12.25.43

Što vi mislite o ovome, da li i vama fali koja aplikacija iz Googlea koja vam fali i koja bi vas možda obradovala. Ono što bi mene obradovalo je da konačno stignu You Tube i Google mail aplikacije.

WinFuture.de