Kako instalirati #HERE Drive + na Lumiju 950 XL

here2

HERE se poprilično igra s našim živcima glede podržavanja svoje izvrsne navigacijske aplikacije HERE Drive + za Windowse 10 Mobile. Dok je aplikacija i dalje prisutna na WP8.1 platformi, još uvijek je nema u Windows trgovini kojoj pristupaju Windows 10 Mobile uređaji. Osobno nemam problem s HERE navigacijskim aplikacijama jer nisam radio hard reset na svojoj Lumiji 920 gdje su mi postavljeni novi Windowsi, pa su mi aplikacije i dalje prisutne i u potpunosti funkcionalne. Mnogi korisnici nove verzije Windows os-a su pokušali n arazličite načine instalirati HERE Drive + i maps aplikaciju ne bez pretjerano uspjeha. jedan način je bio preuzimanje SysApp aplikacije i preuzimanje spomenutih navigacijskih aplikacij aod tamo, no linkovi ne rade za Windows 10 trgovinu.

Naš čitatelj dxdy je uspio preuzeti i instalirati HERE Drive + na svoju Lumiju 950 XL i potrudio se opisati nam cijeli postupak kojeg vam prenosimo, doslovno:

“Pokušavao sam istalirati preko XAP deploy sa SDK preko kompjutera, javljalo mi je greške. Potom sam pokušavao sa SD kartice instalirati preko fajl managera, ponovno greške.. Međutim, nakon svih pokušaja sam na popisu instaliranih aplikacija ugledao i Here Drive+ te mi je u trgovini dalo i ažuriranje za njega. Budite strpljivi možda instalacija neće odmah proći. Ja sam to pokušavao prije par sati, no bez uspjeha da bi mi je sada uređaj instalirao. Aplikacija radi normalno.

here drive + 950 XL

Evo postupka:

  1. Preuzmite verziju 4.2 HERE Drive + aplikacija sa linka
    https://onedrive.live.com/?aut…
  2. U “postavke – ažuriranje i sigurnost – za razvojne inženjere način rada za razvojne inženjere” i
  3. Sa File managerom na telefonu (eksplorer za datoteke) pokrenuti instalacijsku .xap datoteku
  4. Pričekajte malo dok vam se na popisu instaliranih aplikacija ne pokaže Here Drive+
  5. Otvorite trgovinu, potražite ažuriranja i nadogradite Here Drive+ na posljednju dostupnu verziju (4.6)

I to je to… Trebam spomenuti da aplikacija radi i na Lumiji 950. Evo i kratkog videa koji sve potvrđuje”

 

Eto, sad tko želi može pokušati instalirati aplikaciju na ovaj način i koristiti HERE Drive + dok ona službeno ponovno ne postane dostupna u trgovini za sve Windows 10 Mobile uređaje. Javite nam je li vam instalacija uspjela.

Hvala dxdy trudu i uputama 🙂