HP Elite X3 dolazi sa opcijom dvostrukog tapkanja za otključavanje zaslona odmah iz pakiranja

HP_Elite_x3-Lead_Promo_profile

Microsoft je trebao biti zvijezda vodilja glede hardvera namijenjenog vlastitoj mobilnoj platformi. Danas nam je jasno kako on to ne želi biti pa je sve svoje nade o uspjehu WP platforme položio u partnere, od kojih se najviše ističe HP sa svojim Elite X3. Uređaj nije Lumia pa je moguće dobiti pokoju opciju manje s kojom nas je Nokia davno razmazila. U prvom redu mislim na osnovne poput dvostrukog tapkanja za otključavanje ili pak zaključavanje zaslona, Glance screen, Peek opciju i mnoge druge.

Prema saznanju španjolskog MicrosoftInsider.es, Elite X3 na tržište dolazi sa opcijom dvostrukog tapkanja zaslona za njegovo otključavanje, što nije bio slučaj sa ultimativnim Windows 10 Mobile top modelom Lumia 950 XL ili pak samo 950. Dakle, svi budući vlasnici ovog HP-ovog modela se neće trebati znojiti i čekati hoće li dobiti neku od opcija na koje su naviknuti, već će ona biti odmah isporučena pri kupnji uređaja. Opcija se nalazi u internoj aplikaciji za kontrolu zaslona a otkriva i još neke opcije poput sprječavanja zaključavanja zaslona naginjanjem uređaja. Za sada nije poznato hoće li uređaj imati Glance zaslon ali ne vidim zapreku dodavanju i te opcije s obzirom da je ona popularna na top modelima konkurentske platforme.

 

hp-display-tools

Eh da je Microsoft bio obazriv prema Lumiji 950 kao HP prema svojem top modelu, sigurno bi recenzije bile mnogo blaže, a prodaja bolja.

Via