#CES: @Nokia predstavila #Withings Kérastase Hair Coach pametnu četku te najavila globalnu dostupnost #SteelHR sata

Kérastase Hair Coach je još jedan u nizu pametnih kućnih gadgeta koje je predstavio Withings. Riječ je o pametnoj i lijepo dizajniranoj četki za kosu koju je Withings razvio u suradnji sa L’Oreal tehnološkim inkubatorom. Četka sadrži Withingsove senzore koji prikupljaju podatke o vašoj kosi, a njih obrađuju patentirani algoritmi L’Oreala. Podatci se šalju na mobilni uređaj i očitavaju putem posebne aplikacije gdje možete vidjeti stanje vaše kose te upute i prijedloge kako je ozdraviti i očuvati. Pametna četka će biti dostupna kroz Withings trgovinu i dućane partnera na jesen 2017. godine po cijeni od 199$.

Pogledajte službeni najavni video za Kérastase Hair Coach pametnu četku.

Dobra vijest je da je Kérastase Hair Coach već osvojila nagradu International CES Innovation Award za inovativni dizajn I tehnologiju ubačenu u nju.

 

Druga vijest je da je pametni analogni sat Steel HR službeno postao globalno dostupan putem Withings trgovina o čemu smo pisali prije. Sat će biti dostupan i putem partnera ali i u BestBuy trgovinama što će dobro doći sada kada je Apple službeno izbacio Withings proizvode uslijed tužbe Nokije za povredu patenata.

Steel HR je kao i pametna četka također osvojio International CES Innovation Award ali za kategoriju Biotech, Sports and Fitness, što nije mala stvar.

Treća najava je proširenje usluge Withings Home Plus sigurnosnog sustava koji sada podržava Apple HomeKit. Sada će vlasnici moći Withingsovu HD kameru koristiti i putem iPhone uređaja, a osim kamere koja može poslužiti kao monitor za djecu, sustav posjeduje senzor pokreta, te senzor zagađenja unutar prostora za življenje. Home Plus će biti dostupan već u prvom tromjesečju 2017. godine po cijeni od 199$.

Nokia press