Glasine: Početkom travnja novi #Nokia uređaji u prodaji u Indiji

Čitatelj bloga na domeni Nokiamob.net dojavio nam je da je u razgovoru sa zaposlenikom Nokia Technologies odjela pitao o dolasku novih uređaja na indijsko tržište. Indijsko tržište, kako je istaknuo i CEO HMD-a Nummela, jedno je od najvažnijih tržišta za nove Nokia uređaje zbog velike odanosti prema Nokia brendu, posebice na običnim uređajima, što predstavlja plodno tlo za tranziciju tih korisnika na Nokia smartfone, o čemu smo pisali ovdje.

Vratimo se na dojavu. Prema zaposleniku, Nokia Android smartfoni na području Indije kreću u prodaju 5. travnja (4. mjesec) ili u prvom tjednu travnja. Naravno da ne postoji način da potvrdimo ove informacije i zato i jesu glasine, ali početak travnja poklapa se s prošlim glasinama o dolasku Nokia uređaja na tržište, a i sam Nummela je rekao da uređaji u prodaju idu u što kraćem roku od predstavljanja.

Predstavljanje nadolazećih Nokia uređaja očekuje se 26. veljače (2. mjesec) na MWC-u u Barceloni. Očekujemo globalnu verziju Nokije 6, nekakav uređaj sa Snapdragon 835 procesorom, a možda i neki uređaj niže cjenovne kategorije ili tablet.