Video: Raspakiranje Nokije 6 u HD rezoluciji, i prvo postavljanje

Nokibar, do sada pouzdan kineski izvor informacija vezanih uz Nokiju, je objavio video raspakiranja službenog pakiranja Nokije 6. Inače, ovaj uređaj je predstavljen samo za kinesko tržište ali je službeno najavio povratak Nokije na scenu. Pakiranje nalikuje na ona posljednjih Lumia uređaja, odnosno od Lumije 830 (kada je Microsoft preuzeo Odjel za uređaje i usluge), no otvara se po principu poklopca, a ne ladice kao prije. Nadalje, HMD se odlučio ubaciti slušalice u pakiranje, ali je ipak mogao staviti nešto kvalitetnije, npr. one što su pratile Lumiju 920. Zanimljivo je da se u pakiranju nalazi igla za otvaranje ladice za SIM/MicroSD karticu koja je jednaka onoj Lumije 900, kada se ista prvi put pojavila.

Pogledajte također video prvog pokretanja Nokije 6 kao i postavljanja. Izgleda da je potrebno nekih 2 minute kako bi se postavio uređaj i senzor otiska, što nije loše. Možda je bilo nekih dodatnih postavljanja poslije (sat, datum), no kako nisam vičan kineskom pismu ne bih točno znao.

 

 

Lijepo je vidjeti Nokiju McLaren na stolu pored Lumije 930 i Nokije 6. Prava je šteta što je Microsoft nije predstavio. Usput, treba napomenuti da je za vrhunsku kvalitetu videa zaslužna Microsoft Lumia 950 XL.