Video: Intervju s glavnim direktorom za #Nokia proizvode u HMD-u

Chief Product Officer HMD-a Juho Sarvikas dao je intervju Jayu s MyNokiaBloga i dosta pojasnio HMD-ovu filozofiju iza novih Nokia smartfona. Intervju pogledajte u nastavku.

Ukratko, Juho kaže da je Android odabran jer je za njim najveća potražnja, ali da je cilj HMD-a ponuditi kupcima ono što žele, tako da nijedan OS nije isključen u budućnosti, već sve ovisi o potražnji. Objašnjava da je Android na novim Nokijama najčišći mogući jer korisnici žele jednostavnost i sigurnost, a HMD je prvi od proizvođača koji se obvezao na mjesečna ažuriranja svih uređaja u portfelju.

Na pitanje o flagshipima, Juho je odgovorio da je HMD s predstavljanjem cjenovno prihvatljivih uređaja 3, 5 i 6 pokazao koliko dobre uređaje mogu napraviti, te da će isti principi dizajna, otklanjanje nepotrebnog i najveća moguća kvaliteta izrade, biti vidljivi i na flagshipu jednom kad se predstavi. Zaključuje s mišlju da je Nokia poseban brend, koji je cijenjen od najniže cjenovne kategorije pa do kategorije top modela, a HMD želi “Nokiju” u svim kategorijama.

Hvala Nokian8,808,1020 na dojavi.