Nagradna igra: Nokiamob i Mobis poklanjaju Lumiju 640 XL povodom 5. rođendana

Dragi naši Nokialjupci i Nokiamobovci, odlučili smo mrvicu ubrzati prvi krug nagradne igre pa su Zlatko i Stipe nasumičnim odabirom izvukli dva sretna dobitnika iz vaših komentara ispod članka o prvom krugu nagradne igre.Dobitnici Microsoft Display Dock-a (HD-500) kojeg poklanjamo u suradnji s Mobisom su:

delboy73

 

i

tomislav

Cijeli Nokiamob tim čestita sretnim dobitnicima i na njihove e-mail adrese je već upućena poruka da nam pošalju adrese (unutar RH) na koje ćemo u narednim danima poslati Display Dockove.

 

Drugi krug nagradne igre, koji je u biti nesuđeni treći, je pred nama i tu ćemo dijeliti glavnu nagradu, odnosno Microsoft Lumiju 640 XL u dual SIM varijanti. Uređaj dolazi u standardnom pakiranju i poprilično je atraktivan u bijelom izdanju. Više o njemu možete pročitati u našoj recenziji.

Kako bi mrvicu otežali osvajanje ovog uređaja trebat ćete se pomučiti da bi došli do točnog odgovora. naime, traženi podatak je skriven negdje u našim objavljenim člancima, osvrtima i recenzijama, a njih je samo preko 9 tisuća. Vrsnim poznavateljima ovog bloga to neće predstavljati problem :). Dakle, traženi odgovor je vrlo specifičan i potrebno ga je točno navesti kako piše u članku!

Pitanje je sljedeće:

Koliko je dana izdržala baterija Lumije 640 XL na našem testu (pri jednom punjenju, naravno)?

Odgovor možete ostaviti u komentarima ovog članka sve do subote (15.04.2017.), kada će točno u 12 sati komentari biti zaključani. Šansu za dobitkom možete povećati praćenjem Nokiamoba na društvenim mrežama :).

Pobjednika ćemo proglasiti kasnije tijekom dana, a dobit ćemo ga nasumičnim odabirom iz objavljenih komentara koji se tiču odgovora! Kao i prije, nagradu šaljemo samo na adresu u Republici Hrvatskoj, a ukoliko bude izvučen građanin susjednih nam država neka organiziraju mjesto dostave unutar RH. Ukoliko to nisu u mogućnosti napraviti, odabrat ćemo novog dobitnika!

Sretno!