Petica Nokiamoba: Dobitnik Lumije 640 XL Dual SIM je…

Danas završavamo tjednu svetkovinu organiziranu povodom jubilarnog petog rođendana Nokiamob bloga. U suradnji s Mobisom smo za drugi krug nagradne igre osigurali lijepu Lumiju 640 XL (Dual SIM) koje će sigurno usrećiti budućeg vlasnika. Dapače, nedavna vijest o daljnjem podržavanju ovog uređaja s daljnjim nadogradnjama je potvrda toga. O Lumiji 640 XL smo već mnogo govorili a više možete pronaći u našoj recenziji.

Da bi je osvojili trebali ste dati precizan odgovor na nagradno pitanje koje je glasilo: „Koliko je dana izdržala baterija Lumije 640 XL na našem testu (pri jednom punjenju, naravno)?“. Traženi odgovor je „više od tri dana“. Svi komentari koji su sadržavali traženi odgovor su uzeti u obzir, a nasumičnim odabirom je Pater familias a.k.a. Marin izvukao komentar Zorana Stričevića.

Dragi Zorane, cijeli Nokiamob tim ti čestita na osvojenoj Lumiji 640 XL te se nadamo da ćeš je dobro iskoristiti. Na mail s kojim si prijavljen na Disqus ćemo ti uskoro poslati obavijest o dobitku.

Ali, kad je bal nek je maskenbal. Jednu simboličnu nagradu smo osigurali i za našeg višegodišnjeg vanjskog člana, @dxdy koji svakodnevno i nesebično pomaže mnogim vlasnicima Lumia uređaja u rješavanju svakakvih problema, te pronalazi mnoge informacije vezane uz iste. Dxdy šaljemo ti Nokiamob šalicu :).

 

Zahvaljujem svima koji su sudjelovali u ovoj i prošloj nagradnoj igri. Dragi Nokialjupci, Nokiamobovci, svi ljudi koji navratite na blog namjerno ili slučajno čitat ćemo se i družiti i dalje. Iskreno se nadam da će sličnih prigoda biti još u budućnosti. Nokia nas je ovdje povezala posljednjih 5 godina, a nastavit će i dalje.

Pozdrav svima od Nokiamobovaca!

 

 

P.S. Još jednom zahvaljujem Mobisu na doniranim uređajima!