Galerija: Otac i sin – #Nokia 3310 (2017) i originalna Nokia 3310

HMD Global većinu nas je iznenadio kada je na MWC-u u Barceloni ove godine zaista predstavio novu Nokiju 3310 (2017). S razlogom se govori da legende na treba vraćati, no HMD-ova strategija povratka Nokije 3310 prvenstveno zbog PR-a mogla bi uroditi plodom. U 10-ak zemalja u kojima je uređaj za sada dostupan za kupnju, većinski je rasprodan, a isto se dogodilo i u Finskoj, ali čak dan prije službenog početka prodaje.

Rani kupci Nokije 3310 koji su se predbilježili za Nokiju 3310 trebali bi od danas početi primati uređaj na kućnu adresu, no finske trgovine i operateri su obavijestili korisnike da su cijelu inicijalnu zalihu uređaja prodali putem predbilježbe i da neće svima ni moći dostaviti uređaj u prvoj pošiljci. Tako da su Finci dan prije službenog početka prodaje, što je sutra, već rasprodali Nokiju 3310 (2017). Čini se da zaista vole novu Nokiju.

Dobro je što su finski mediji dobili uređaj ranije na testiranje, a među njima je i SuomiMobiili.fi, koji je napravio kratku recenziju 3310, ali s odličnom galerijom fotografija uspoređujući uređaj s originalnom 3310. Fotografije pogledajte u nastavku.

Eero sa SuomiMobiili.fi bloga zaključuje da se Nokiju 3310 isplati i ne isplati kupiti, ovisno kako je mislite koristiti. Ako je želite kao primarni uređaj, na tržištu postoje jeftinije opcije koje nude iste značajke, izuzev dizajna, ali ako vam je stalo do izgleda uređaja i nećete ga koristiti kao primarnog, ništa na tržištu ne postoji kao što je Nokia 3310.

Kao bonus fotografiju, bacite oko na novu Nokiju 3310 i Nokia Lumiju 1520 u žutoj izvedbi. Zaista lijepo dizajnirani uređaji.

Cijelu recenziju sa svim fotografijama i primjerima fotografija napravljenih s 3310 možete pročitati na SuomiMobiili.fi.