Počele predbilježbe za Nokiju 8; neki nude Steel sat besplatno; dostupna od 6.9.

Čini se da je HMD Global naučio lekciju i neće dozvoliti da početak prodaje Nokije 8 obilježi kašnjenje s isporukama zbog proizvodnih problema, kao što je bilo s Nokijama 3, 5 i 6. Naime, Nokia 8 se već isporučuje partnerima, a započele su i predbilježbe na uređaj koji se u prodaji očekuje od 6. rujna (9. mjesec) ove godine.

U Njemačkoj, operater O2 pokrenuo je predbilježbe za Nokiju 8 po cijeni od 577 eura (4.270 kuna) za sam uređaj, a na poklon daju Nokia Steel sat u vrijednosti od 130 eura (960 kuna).

U Njemačkoj i druge trgovine i operateri poput DT-a, Mobilcom Debitela, ili Saturna, Media Markta i Amazona primaju predbilježbe za Nokiju 8, no za sada ponude za predbilježbe nisu dostupne na internetskim stranicama, već je vjerojatno moguće telefonski ili putem emaila to obaviti.

Osim u Njemačkoj, predbilježbe su navodno krenule i Rusiji, no nema relevantnih linkova, odnosno potrebno je kontaktirati omiljenu trgovinu ili operatera jer još nisu dostupne putem interneta.

Ovo su zaista odlične vijesti, posebno cijena koje je, kod operatera, nešto manja od preporučene cijene. Ako uređaj zaista bude u prodaji od 6.9., to će biti odlično za HMD i sve one koji žele Nokiju 8. Više o samom uređaju možete saznati ovdje.