Video: Raspakiranje Nokije 8 (Recombu)

Nakon što su mnogi portali jučer objavili prva damo videa Nokije 8, Recombu je otišao korak dalje i prvi raspakirao uređaj. Pakiranje je slično kao i kod Nokija 6, 5 i 3, sa već karakterističnim rukovanjem koje je uokvireno Nokijom 8. Na prvi pogled je teško vidjeti da je to pakiranje Nokije 8 jer to nigdje na prednjoj strani ne piše, ali se može zaključiti da je Nokia uređaj unutra. I kod ovog pakiranja se ne može na prvu odrediti u kojoj boji dolazi uređaj u pakiranju.

HMD je mogao odštampati Nokia 8 ime koje se nalazi sa strane u npr. bakrenoj boji uređaja koji je raspakiran. Međutim, lijepo je vidjeti ZEISS logo sa stražnje strane jer me odmah vraća u ne tako davnu povijest 😊.

U pakiranju se nalaze već standardno upute, punjač s USB/USBC kabelom, igla za otvaranje SIM ladice te slušalice dobre kvalitete s nastavcima za uho u raznim veličinama. Kako uređaj u pakiranju nije bio u košuljici, riječ je očito o prvim pakiranjima namijenjenim za testiranje.

Zanimljivo je da se kod prvotnog paljenja prvo ukaže powered by android a tek onda Nokia logo praćen sa Nokia tonom zvona.

Bacite oko na video ispod: