Mobis s Black Friday popustima najavio skori dolazak Nokije 8 i 2

Mobis je na svojim stranicama također najavio Black Friday akcijske popuste koji će trajati do ponedjeljka. Od Nokia modela najveći popust je na klasičnoj Nokiji 216 koja s 40% popusta sada košta 209,40 kn. Nokia 5 trenutno ima 11% popusta i košta 1599 kn, a snižena je cijena Nokije 3310 (2017) za 10% i trenutno košta 413,10 kn.

Međutim, možda važnije od ovih popusta su ponovno vraćanje Nokije 8 u ponudu te otvaranje predbilježbi za model što bi moglo značiti njen skori dolazak na naše tržište. Trenutno je najavljena verzija od 4 GB RAM-a, a uskoro bi trebala biti najavljena i jača verzija s 6 GB RAM-a.

 

 

Mobis je na svoje stranice postavio i Nokiju 2 koja je nedavno predstavljena u Indiji i predstavlja najjeftiniji Nokia smartfon, ali ujedno i hardverski najslabiji. Međutim, svi Nokia uređaji će dobiti posljednju verziju Androida, a među njima i Nokia 2 koja će vjerojatno biti izvrsna za osnovne radnje. Dapače, njen štedljiv zaslon te velika baterija će joj omogućiti i dugu autonomiju što nije za odbaciti.

Za sada nemam točne informacije o dolasku crne Nokije 2 premda po prvim informacijama će ovaj uređaj doći kroz 10 dana zajedno s Nokijom 8.